Tjänster

Rolebuilding

Genom att kombinera noga utvecklade rollspel med lite beteendevetenskap och en gnutta fantasi får man ett recept för en alldeles unik upplevelse som jag kallar rolebuilding.

d20 clipart 1

Rolebuilding är en teambuilding aktivitet som stärker band och utvecklar kompetens, både för individen och gruppen. Genom att spela rollspel uppmanas man att sätta sig in i nya roller för att anta utmaningar som kräver kreativitet för att lösa på bästa sätt. På så vis blir det en möjlighet att lära dig mer om dig själv och dina medarbetare samtidigt som ni arbetar tillsammans och har kul.

Flexibilitet är ett nyckelord för våra rolebuilding paket och tillsammans kan vi hitta en lösning som passar just er. Paketen erbjuds som antingen halv- eller heldagsaktiviteter och kan arrangeras både dag och kväll, antingen på eran egen arbetsplats eller på annan ort. Dessutom fokuserar varje paket på en specifik egenskap relevant för ett effektivt arbetslag.

Fokusera på:

  • Samarbete
  • Problemlösning
  • Ledarskap
  • Eller det som just ert arbetslag behöver

Mer information om våra rolebuilding paket hittar ni här: Rolebuilding Paket

Mer information om rollspel i allmänhet hittar ni här: Vad är rollspel?


 

Föreläsning & Workshop

Änglavarg Event erbjuder föreläsningar och workshop för att både inspirera och utbilda.  Lär er om hur ni kan modernisera arbetsplatsen genom gamefication. Eller var med och lära er hur man blir spelledare för egna rollspel.

Mer information hittar ni här.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close