Temapaket: Jul

Nedan hittar ni Änglavarg Events julpaket. Följ med på fantastiska äventyr!

Önskas istället något specialanpassat för just er får ni gärna kontakta mig.

Mer information om rolebuilding hittar ni på Tjänster.

Halvdagspaket


Finns det några snälla barn?

Tid: ca 3 timmar                  Antal deltagare: 2-8
Nyckelegenskaper: Problemlösning
Genre: Fantasy          Pris: 4900 3500 kr (exkl. moms)

Ni har alla hört de gamla sägnen om varelsen som spionerar på mänskligheten. Han iakttar alla från sin vinterpalats och för noggrant bok över ens handlingar. Han vet om du har varit snäll eller stygg och delar ut belöning eller straff utifrån det han sett. Alla är dock inte nöjda med denna lösning, inte minst er kung. Det är av den anledningen som ni har beordrats för att färdas till självaste Tomtens vinterpalats och hämta hem hans magiska bok till varje pris!


Monsterjägarna: En julsaga

Tid: ca 3 timmar          Antal deltagare: 2-8
Nyckelegenskaper: Problemlösning & Utredning
Genre: Urban Fantasy         Pris: 4900 3500 kr (exkl. moms)

Ni är inte som andra utredare. Ni dras till det som inte går ihop, det som inte bör stämma, det som vissa kallar det övernaturliga. De flesta tror inte på det, och det är antagligen bäst så. Ni vet dock sanningen och det är ni som sätter stopp för varelserna i mörkret. Med julen nära brukar ni kunna slappna av, men inte i år. Ni har fått ett telefonsamtal från en panikslagen miljonär som påstår sig ha sett ett spöke. Inte nog med det men spöket varnade honom att han kommer att besökas av tre andar till på julafton och att den sista kommer till att bli hans död. Kan ni rädda honom?


Nötknäckaren och musriket

Tid: ca 3 timmar          Antal deltagare: 2-8
Nyckelegenskaper: Samarbete
Genre: Äventyr         Pris: 4900 3500 kr (exkl. moms)

Som levande leksaker är er ägare Marie den viktigaste personen i världen och hon älskar julen mer än något annat. Men mössen från källarriket är ett återkommande problem. Muskungen försöker ständigt förstöra julefriden och hitintills har han alltid stoppats av vardagsrummets väktare, den stora nötknäpparen. I år är det dock annorlunda, nötknäpparen plockades aldrig fram från vinden och nu har mössen stulit Maries julklappar från under granen! Det är upp till er att ta tillbaka julklapparna och rädda julen.


 

Hittat något du gillar?

Boka tid idag!

Advertisements
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close