Temapaket: Halloween

Nedan hittar ni Änglavarg Events halloweenpaket. Följ med på ett kusligt äventyr!

Önskas istället något specialanpassat för just er får ni gärna kontakta mig.

Mer information om rolebuilding hittar ni på Tjänster.

Halvdagspaket


Den hemsökta herrgården

Tid: ca 3 timmar                  Antal deltagare: 2-8
Nyckelegenskaper: Problemlösning
Genre: Övernaturlig Skräck          Pris: 4900 3500 kr (exkl. moms)

Så länge som folk i byn kan minnas har den gamla herrgården i skogen varit övergiven. Men det går många rykten och sägen om gården och de som sägs att en gång ha bott där. De flesta undviker herrgårdens mark till vilket pris, men inte ni. Nej, vare sig det är för förtjänst eller er egen nyfikenhet så har ni bestämt er för att hitta sanningen bakom berättelserna och dela den med världen.


Helgutflyckten

Tid: ca 3 timmar          Antal deltagare: 2-8
Nyckelegenskaper: Krishantering
Genre: Slasher Skräck         Pris: 4900 3500 kr (exkl. moms)

Det lovades bli en härlig helg med fest i Bills föräldrars stuga. Kvällen började bra tills man hörde ett skrik och upptäckte Kevins lik. En mördare går lös och ingen är säker. Dock återstår frågan, har mördaren kommit utifrån eller är det en av er?

“Helgutflyckten” är en klassisk “cabin in the woods” skräckscenario där ni tar er an rollen som amerikanska highschool elever och måste överleva med en mördare på fri fot. Vem blir nästa offer? Och vem ligger bakom morden?


Heldagspaket


Innsmouth mysteriet

Tid: ca 6 timmar          Antal deltagare: 2-8
Nyckelegenskaper: Problemlösning
Genre: Skräck         Pris: 8500 6000 kr (exkl. moms)

Innsmouth är en liten stad på USAs östkust, knappt stor nog att ens hitta på kartan och att den hittas där alls är bara tack vara dess gamla universitet. Ni är studenter på universitetet och när ni hör nyheten om att flera av era kurskamrater är försvunna börjar oroligheterna växa. Varken universitetet eller polisen verkar speciellt intresserade av att hitta dem, så om något ska bli gjort får ni göra det själva.

“Innmouth mysteriet” är ett spännande mysterium inspirerad av H.P. Lovecrafts verk. Kan ni reda ut vad som har hänt innan fler försvinner? Eller är det ni som står på tur?


Hittat något du gillar?

Boka tid idag!

Advertisements
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close