Om Änglavarg Event

Änglavarg Event startades 2018 av mig, Nikolai Bjädefors Butler, med visionen att erbjuda teambuilding och kompetensutveckling på ett nytt och unikt vis: genom rollspel.

Rollspel har varit en röd tråd i hela mitt liv, från barndomen till mina universitetsstudier där det har varit huvudämne för både min kandidat- och mastersuppsats. Utöver det har min akademiska bakgrund haft störst fokus på intermedial litteraturvetenskap, men har även omfattat kommunikation och projektledning.

Med över femton års erfarenhet som spelledare, samt akademisk bakgrund inom rollspel kan jag säkerställa att mina tjänster erbjuder finslipade, roliga och helt unika upplevelser som utvecklar både dig som individ så väl som ert arbetslag i helhet.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close