Heldagspaket

Nedan hittar ni Änglavarg Events heldagsdagspaket. Önskas istället något specialanpassat för just er får ni gärna kontakta mig.

Mer information om rolebuilding hittar ni på Tjänster.


Ett mord i Boralis

Tid: ca 6 timmar          Antal deltagare: 2-8
Nyckelegenskaper: Problemlösning          Genre: Fantasy

Ni har samlats för begravningen av en hederlig man. Han höll aldrig någon hög befattning inom stadsvakten och i det politiska spelet var han i princip obetydlig. Men han gjorde världen till en bättre plats och berörde många liv, inklusive eran. Det är av denna anledning som ni har bestämt er för att hitta hans mördare till varje pris.

I “Ett mord i Boralis” tar ni an rollen som utredare och ska lösa mordet av er gamla vän och mentor. Det är upp till er att hitta ledtrådar, intervjua misstänkta och dra slutsatser för att kunna fånga mördaren.


Frivilliga fångar

Tid: ca 6 timmar          Antal deltagare: 2-8
Nyckelegenskaper: Samarbete          Genre: Sci-fi

Rymdemperiet har satt sina klor i en mycket viktig vapeningenjör och det är upp till er att rädda honom. Av den anledningen har ni låtit er själva bli fångade och inlåsta på samma skepp som ingenjören. Nu återstår bara den svåra biten, att ta er ut igen.

“Frivilliga fångar” sätter er i rollen som en specialstyrka av rebeller som har ett uppdrag att uppfylla. Ni är i en klar underlägsen situation, men med gott samarbete och strategi kan ni klara er till säkerhet.


Belägringen av Hammarhamn

Tid: ca 6 timmar          Antal deltagare: 2-8
Nyckelegenskaper: Ledarskap          Genre: Fantasy

Rapporten anlände nyss med uggla: en krigshär på väg mot er stad, Hammarhamn. Varken ni eller staden är redo, men som officerare i den kungliga armén vilar ansvaret för stadens försvar i era händer. Hur ska ni förbereda och vad ska prioriteras?

I “Belägringen av Hammarhamn” sätts ni in i rollen som befälhavare för belägringen av en stad som har knappa resurser. Det ser mörkt ut, men med kloka förberedelser och rätt strategi kan ni överleva, och med lite tur även segra!


Tomb of Horrors

Tid: ca 6 timmar          Antal deltagare: 2-8
Nyckelegenskaper: Problemlösning          Genre: Fantasy

Det sägs att den odöda trollkarlen Acererak byggde sin egen gravvalv för att skydda sina ofantliga skatter från tjuvar innan han själv lade sig ner för en tidlös vila. Rykten om gravvalvet har spridit och ni har lyckats hitta en karta som leder dit. Tänk vilka skatter som väntar, förutsatt att ni överlever.

“Tomb of Horrors” är en av de mest kända äventyrsmodulerna för Dungeons & Dragons och sägs vara en av de dödligaste äventyren. Som gravplundrande äventyrare kommer ni förmodligen dö flera gånger var, utmaningen kommer istället att ligga i hur långt ni klarar av att ta er. Kan ni ta er till slutet?


Innsmouth mysteriet

Tid: ca 6 timmar          Antal deltagare: 2-8
Nyckelegenskaper: Problemlösning          Genre: Skräck och detektivarbete

Innsmouth är en liten stad på USAs östkust, knappt stor nog att ens hitta på kartan och att den hittas där alls är bara tack vara dess gamla universitet. Ni är studenter på universitetet och när ni hör nyheten om att flera av era kurskamrater är försvunna börjar oroligheterna växa. Varken universitetet eller polisen verkar speciellt intresserade av att hitta dem, så om något ska bli gjort får ni göra det själva.

“Innmouth mysteriet” är ett spännande mysterium inspirerad av H.P. Lovecrafts verk. Kan ni reda ut vad som har hänt innan fler försvinner? Eller är det ni som står på tur?


Hittat något du gillar?

Boka tid idag!

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close