Halvdagspaket

Nedan hittar ni Änglavarg Events halvdagspaket. Önskas istället något specialanpassat för just er får ni gärna kontakta mig.

Mer information om rolebuilding hittar ni på Tjänster.


Flykten från underjorden

Tid: ca 3 timmar         Antal deltagare: 2-8
Nyckelegenskaper: Samarbete och problemlösning          Genre: Fantasy

Det sista ni minns var att ni hade anlett till en taverna i en liten by och firade den välbehövda pausen med varm mat och god dryck. Sedan blir minnet något vag. När ni vaknar är det mörkt, kallt och ni är fängslade. Var är ni? Vad har hänt? Och framförallt, hur ska ni återta er frihet?

I “Flykten från underjorden” tar ni an rollen som äventyrare som vaknar upp i ett underjordiskt fängelse. Obeväpnade som ni är får ni förlita er på list och improvisation för att ta er loss och överleva för att åter se solens ljus.


Helgutflyckten

Tid: ca 3 timmar          Antal deltagare: 2-8
Nyckelegenskaper: Krishantering          Genre: Skräck

Det lovades bli en härlig helg med fest i Bills föräldrars stuga. Kvällen började bra tills man hörde ett skrik och upptäckte Kevins lik. En mördare går lös och ingen är säker. Dock återstår frågan, har mördaren kommit utifrån eller är det en av er?

“Helgutflyckten” är en klassisk “cabin in the woods” skräckscenario där ni tar er an rollen som amerikanska highschool elever och måste överleva med en mördare på fri fot. Vem blir nästa offer? Och vem ligger bakom morden?


En enkel löning

Tid: ca 3 timmar          Antal deltagare: 2-8
Nyckelegenskaper: Problemlösning          Genre: Sci-fi

Att leda en besättning i rymden är inte lika glamoröst som du trodde det skulle vara. Visst får du se främmande världar och uppleva mer än bara din hemplanet, men oftast är det inifrån rymdporten. Och det är näst intill ett mirakel att skeppet fortfarande startar. Utan en rejäl löning kommer du få sälja skeppet, men som tur väl är har du och din besättning erbjudits ett jobb som låter enkel nog. Ni ska bara stjäla några paket. Vad kan gå fel?

I “En enkel löning” tar ni an rollen som en besättning rymdpirater ombord ett skepp som har sett bättre dagar. Ert uppdrag är att stjäla en last som ankommer till en liten utpost på månen Sinon Prime. Det är upp till er att planera och utföra dådet. Lycka till!


Monsterjägarna

Tid: ca 3 timmar          Antal deltagare: 2-8
Nyckelegenskaper: Samarbete och problemlösning          Genre: Urban Fantasy

De flesta är lyckligt omedvetna om det som faktiskt gömmer sig i mörkret, monster. Varelserna som bara väntar på sin chans att sänka klorna i sitt nästa byte. Men ni är inte som alla andra. Ni är dem som jagar monstren, och när ni har dem på spåret bör de vara rädda.

I “Monsterjägarna” tar ni an rollen som monsterjägare i modern tid i stil med Supernatural och Hellboy. Men monster är både listiga och oerhört farliga och det är upp till er att utreda vad det är ni jagar samt hur det kan stoppas.


Hittat något du gillar?

Boka tid idag!

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close