Föreläsningar och workshop

Boka in en föreläsning eller workshop för att inspireras och utveckla er kompetens.


Gamefication

Rolebuilding är ett exempel på hur spel kan användas för att utveckla ett företag, men det är inte den enda. Konceptet att införa spelaspekter till en arbetsplats kallas för gamefication och är ett utmärkt och modernt sätt att skapa motivation och positiv stämning. Vill ni veta mer om gamefication och hur det kan användas i praktiken så håller jag gärna en föreläsning och diskussion hos er för att både utbilda och inspirera.


Spelledning 101

Vill ni lära er mer om rollspel och hur det kan användas som ett verktyg för er? Jag delar gärna med mig av mina femton års erfarenheter som spelledare och lär ut hur man spelleder egna rollspel. Under föreläsningen går jag bland annat igenom min egen metodik, delar med mig råd, och vid workshoppens avslut kommer vi att tillsammans ha skapat en introduktionsäventyr som ni kan själva använda i framtiden.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close